TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.Heatstrip Intense

HEATSTRIP® De Heatstrip Intense is een moderne elektrische infrarood verwarmer. Met een infrarood verwarmingselement biedt deze slimline-verwarmer directe warmte van hoge kwaliteit. De hoge output van de Heatstrip Intense is perfect voor onder een overkapping, hoge plafonds en moeilijk te verwarmen binnen- en buitentoepassingen.

Heatstrip Intense

   

9 artikel(en)

 1. HEATSTRIP Intense elektrische terrasverwarming 2200 watt

  De HEATSTRIP Intense is een moderne en aantrekkelijke buitenverwarmingsoplossing. Met een infrarood verwarmingselement met koolstoffilament biedt deze slimline-verwarmer directe warmte van hoge kwaliteit. De hoge temperatuuroutput van de HEATSTRIP Intense is perfect voor buitenopnamen, hoge plafonds en moeilijk te verwarmen binnen- en buitentoepassingen.

  € 549,95
 2. Heatstrip inbouwframe Intense 2200 Watt

  De THYAC-053 is de inbouwframe voor de Heatstrip Intense 2200 watt. Het HEATSTRIP inbouwframe is een roestvrijstalen behuizing die ideaal is om daarmee HEATSTRIP in een plafond te plaatsen. Ontworpen voor gebruik met de HEATSTRIP Intense 2200 Watt verwarming. De inbouwbak is gemaakt van duurzame 316 grade roestvrijstaal. En een zwarte zinkbekleed stalen behuizing en is voorzien van haakjes om daarmee de HEATSTRIP op zijn plaats te houden. Doordat er luchtcirculatie moet zijn is een minimum van 50 mm vrijgave nodig boven de behuizing binnen het plafond.
  € 349,95
 3. HEATSTRIP Standaard Beugel - Voor Intense series

  De HEATSTRIP Intense wordt geleverd met standaard montagebeugels. Met deze verstelbare beugels kunt u uw HEATSTRIP Intense Series Terrasverwarmer rechtstreeks op het plafond of de muur monteren, geleverd met vooraf ingestelde hoekopties van parallel, 22,5 ° en 45 °, wat betekent dat ze kunnen worden ingesteld in een hoek die het beste bij u past. - Standaard montagebeugels - Directe plafondverwarming - Wandmontage verwarming - Geanodiseerde legering - Geanodiseerd aluminium
  € 54,95
 4. HEATSTRIP Stand

  De vrijstaande verwarming met stand van HEATSTRIP, model THAC-100 (excl. HEATSTRIP), is de stijlvolle en verfijnde oplossing wanneer een draagbare, gemakkelijke te verplaatsen elektrische verwarming nodig is. Deze strakke en robuuste standaard is ideaal voor het verwarmen van tafels lounges, uitgaansgebieden en werkplekken, zowel voor binnen als buiten. De HEATSTRIP Stand is geschikt voor de HEATSTRIP Design 1500 & 2400, de HEATSTRIP Elegance 1800 & 2400, de HEATSTRIP Max 2400 en de HEATSTRIP Intense 2200
  € 299,95
 5. HEATSTRIP Intense Verlengde Montagebeugel 30 cm zwart

  Met de verlengde montagebeugel 30 cm kan de HEATSTRIP Intense lager aan het plafond worden gehangen. Perfect voor als u een hoog plafond heeft, maar toch de HEATSTRIP op de juiste hoogte wilt hangen. De montagebeugels zijn in vier verschillende maten te verkrijgen, 30 cm, 60 cm, 90 cm en 120 cm. De set bevat beugels, stangen en schroeven die nodig zijn voor aansluiting van uw Heatstrip. De set bevat geen schroeven voor bevestiging aan het plafond.
  € 124,95
 6. HEATSTRIP Intense Verlengde Montagebeugel 60 cm zwart

  Met de verlengde montagebeugel 60 cm kan de HEATSTRIP Intense lager aan het plafond worden gehangen. Perfect voor als u een hoog plafond heeft, maar toch de HEATSTRIP op de juiste hoogte wilt hangen. De montagebeugels zijn in vier verschillende maten te verkrijgen, 30 cm, 60 cm, 90 cm en 120 cm. De set bevat beugels, stangen en schroeven die nodig zijn voor aansluiting van uw Heatstrip. De set bevat geen schroeven voor bevestiging aan het plafond.
  € 134,95
 7. HEATSTRIP Intense Verlengde Montagebeugel 90 cm zwart

  Met de verlengde montagebeugel 90 cm kan de HEATSTRIP Intense lager aan het plafond worden gehangen. Perfect voor als u een hoog plafond heeft, maar toch de HEATSTRIP op de juiste hoogte wilt hangen. De montagebeugels zijn in vier verschillende maten te verkrijgen, 30 cm, 60 cm, 90 cm en 120 cm. De set bevat beugels, stangen en schroeven die nodig zijn voor aansluiting van uw Heatstrip. De set bevat geen schroeven voor bevestiging aan het plafond.
  € 144,95
 8. HEATSTRIP Intense Verlengde Montagebeugel 120 cm zwart

  Met de verlengde montagebeugel 120 cm kan de HEATSTRIP Intense lager aan het plafond worden gehangen. Perfect voor als u een hoog plafond heeft, maar toch de HEATSTRIP op de juiste hoogte wilt hangen. De montagebeugels zijn in vier verschillende maten te verkrijgen, 30 cm, 60 cm, 90 cm en 120 cm. De set bevat beugels, stangen en schroeven die nodig zijn voor aansluiting van uw Heatstrip. De set bevat geen schroeven voor bevestiging aan het plafond.
  € 154,95
 9. HEATSTRIP Intense + stand

  De HEATSTRIP Intense elektrische heater met portable heaterstand is een stijlvolle en gemakkelijk op te bouwen verwarmingsoplossing. Met een slanke en robuuste standaard met een 2200 watt HEATSTRIP Intense, is het ideaal voor het spotverwarmen van tafels, strandtenten, lounges, entertainmentzones en werkstations. De potable heaterstand met heater is zowel binnen als buiten te gebruiken.
  € 849,90

   

9 artikel(en)

web-monitoring-ok