TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.Bezorgen & Afhalen

Bezorgtijden

Standaard bezorgingstijd
Indien het product voor 12:00 besteld is en het product is voorradig, dan zal het product nog dezelfde dag met de bezorger meegegeven worden. De bestelling is dan morgen al in huis (behalve in het weekend).

Aangepaste bezorgingstijd
In sommige gevallen zal het leveren van een bestelling meer tijd kosten. Hiervoor zijn verschillende redenen zoals extra transporttijd omdat uw pakket geleverd moet worden op een van de Waddeneilanden.

Bezorging op de Waddeneilanden Doordat bestellingen welke verzonden worden naar de Waddeneilanden vervoerd worden met de boot, kan het soms 1 à 2 dagen langer duren.
Bestelling in het weekend Bestellingen welke in het weekend besteld zijn, zullen pas op dinsdag geleverd worden. 
Bezorging rond de feestdagen Rond de feestdagen kan het bezorgen van de bestelling langer duren. Dit komt voornamelijk door de drukte bij de bezorger.

 

Bestelling is niet bezorgd/compleet

Pakketbezorger is niet langsgekomen
Soms kan het gebeuren dat een pakket niet bezorgd is. Mocht dit zijn, controleer dat eerst de brievenbus. De pakketbezorger laat namelijk een kaartje achter indien er niemand thuis was of het pakketje bij de buren is bezorgd.

Het pakket is niet compleet
Indien er meerdere producten besteld zijn waarvan sommige artikelen niet voorradig waren op moment van bestelling, dan zal in sommige gevallen de bestelling gesplitst worden in meerdere bezorgingen. De overige producten zullen dan op een later moment geleverd worden. 

Bestelling afhalen

Online bestelde producten kunnen momenteel (nog) niet afgehaald worden. Wilt u toch liever een product ophalen? Dan is het uiteraard wel mogelijk om het product in de winkel te kopen. U kunt het product dan gelijk meenemen? Zeker weten of het product voorradig is in de winkel? Neem dan contact met ons op. 

Afleveradres wijzigen

 Wilt u toch graag uw bestelling ergens anders laten bezorgen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Vaak heeft de bezorger uw pakket nog niet opgehaald en is het voor ons mogelijk om het adres te wijzigen.  

web-monitoring-ok